Verbruikt en beschikbaar verkeersvolume bekijken

Zo bekijkt u het verbruikte en beschikbare verkeersvolume:

Open het hoofdvenster van het programma.

In het onderste deel van het hoofdvenster van Kaspersky VPN Secure Connection wordt weergegeven hoeveel beveiligd verkeer is gebruikt en hoeveel er nog over is.

De informatie over het beschikbare en verbruikte verkeer in hoofdvenster van het programma wordt slechts één keer per minuut bijgewerkt.

Na de uitschakeling van een VPN wordt binnen 30 seconden de informatie over het verbruikte veilige verkeer bijgewerkt.